OBAVIJEST O OBUSTAVI INSTRUKTIVNO-KONZULTATIVNE NASTAVE Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu, obavještavaju se svi polaznici Pučkog otvorenog učilišta Centar kako se održavanje konzultativno-instruktivne nastave obustavlja do daljnjeg. Individualne konzultacije će se održavati preko elektroničke komunikacije, o čemu je svaki polaznik obaviješten osobno. Molimo polaznike za razumijevanje te pozivamo na oprez i pridržavanje odluka, uputa i preporuka nadležnih tijela vezanih za koronavirus (COVID-19), a koje su dostupne na internetskim stranicama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, gdje se redovito ažuriraju. Školski odbor POUC-a
PROGRAMI SREDNJE ŠKOLE (Četverogodišnji)
UPISI U PROGRAME

 

Program je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Dokument o završenom programu upisuje se u radnu knjižicu. U program se mogu upisati polaznici koji su prethodno završili osnovnu, odnosno srednju školu za program usavršavanja.

 

 Za upis je potrebno priložiti:

 

  • Završnu svjedodžbu srednje škole,
  • Domovnicu,
  • Rodni list (izvod iz knjige rođenih).

 

 Navedeni dokumenti moraju biti izvornici ili ovjerene preslike koje ostaju u dosjeu polaznika do kraja školovanja. Ukoliko Vas na usavršavanje upućuje tvrtka / poduzeće, na upis treba donijeti narudžbenicu.

 

Troškovi školovanja mogu se podmiriti gotovinom u cijelosti, odnosno kreditnim karticama i čekovima u obrocima. Polazniku koji s uspjehom završi program izdaje se propisano državno uvjerenje koje se upisuje u radnu knjižicu.

 

Za svladavanje literature koriste se interni stručni priručnici i opća stručna literatura. Vrijeme održavanja nastave je u poslijepodnevnim satima.

 

Pogledajte detaljnije informacije o pojedinom programu u nastavku.

 

HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR
PROČITAJ VIŠE ...
ZNANJEM DO PROMJENE
KONTAKT Krijesnice 8, 10000 Zagreb T. 01-4683-961 M. 099-4683-962 M. 099-4683-964 E. info@pouc.hr